♥♥ Mr sayang ♥♥


hehe..

tuu diaaa..haa ara mamat kat atas ni siapa pula..
abang ke?buat pengetahuan kawan-kawan ara tak ada abang mahupun adik lelaki..
dalam keluarga ara ayah je lelaki..the only one..
habis tu ni siapa pula??
ow yeahh..ni laa abang sayang ara,,
handsome tak handsome dia ara yang punya..
hohoho..
ara kenal abg ni since kita sama -sama kat sekolah menengah dulu..
memandangkan ara ni waktu form 1 ada baik sikit (pendiam )
jadinya amat mustahil lah untuk berkenalan dengan budak nakal ni kan..
ara kenal dia masa form 2..kenal dari kawan dia sama kelas dengan ara..
kawan dulu arr baru terjadinya cintan cintun ni..
nakal kan ara kecil-kecil dah pandai main cinta,,ngee..
abg ni sama juga la macam ara datang dari sarawak..cumanya tak dekat lah..
setakat ni walaupun telah lama terpisah setiap tahun juga lah kami berjumpa dengan kata lain dating ..
kesian kan setahun jumpa sekali je..
tapi sekarang tak lagi..hehe..
ara dapat masuk universiti sama dengan tempat dia..
jodoh??
entah lah ara pun tak tahu..
manusia hanya mampu merancang dan tuhan menentukannya kan..
mamat ni kalau korang nak tahu amat gemar bermain bola,futsal @yang seumpama dengannya..
suka warna biru plus purple..
lahir pada 22 july..
abg ni tua lagi daripada ara taww..
tempoh hubungan korang kira lah sendiri k..
20 mei 2006 -kini..
walaupun lah banyak halangan dan cabaran kami tempuhi and alhamdulillah kekal hubungan ni..



P/S : jangan curi mamat ni tau,,nanti ara nangis..ehehe..