Monday, 10 December 2012

*Kehilanganmu jelas terasa*


hye my dear readers..
ara nak kongsi sikit apa yang berlaku dengan ara hari ini semalam dan raya lepas.
tengok tajuk entry dah tahu kan mesti pasal kehilangan..
ye tak lain tak bukan encik kesayangan ara hilang lagi semalam..

*****************

raya lepas ara kehilangan BLACKBERRY CURVE 9300 (kot)
gambar je yang tinggal.. entah macam mana la boleh hilang..
sedih sangat masa tu.. dah la tu hand phone yang ayah ara bagi.. 
untuk tatapan ara kalau rindu dengan abg kitty ..

 see sweet je dia..

hurm.. kali pertama kehilangan memang sangat sakit rasanya..

***********
Dan semalam ara kehilangan lagi.. kali ni hilang BLACKBERRY CURVE 9380.
walaweh.. yang ni memang ara sedih sangat sebab BB ni ara beli guna duit sendiri dan baru je lagi bulan 9 lepas kot.. pertama kali beli gadjet sendiri.. hilang pulak..
memang tak boleh nak senyum.. menangis semahu-mahunya,.
kenapa ara cuai sangat ni ke memang takde jodoh ara dengan BLACKBERRY erk..
lain kali ara cuba IPHONE pula lah.. ahaha..
ara hilang BB pagi.. dan malam semalam ada amoi cina yang baik hati cuba contact MR SAYANG ara guna nombor ara..
terasa hati terbang tinggi ke langit.. 
harapan sekecil tu masih dan sangat-sangat kuperlukan..

dan ya petang tadi amoi tu serahkan BB tu dekat MR SAYANG ara.. bersyukur sangat-sangat..
amoi cina tu cakap dia jumpa kat DKG6.. 
kalau ikut logik memang  tak akan jumpa lagi insan yang baik hati nak pulangkan harta kita..
lagi-lagi gadjet macam tu.. 

ni pulak gambar sii blackberry ara yang HILANG SEKEJAP.


#eh ara kesuntukan masa la.. tak apa lah next time ara buat entry ara nak cerita pasal macam mana nak trace hand phone yang hilang melalui laman web.. 
ok2..

TERIMA KASIH AMOI CINA..
JODOH ARA DENGAN SII BLACKBERRY NI PANJANG LAGI..
lalalalalalalala..gembira bukan main..

kehilangan kali kedua yang memberi 1001 pengajaran..

ok daa.. ikhlas dari sii cilik ara.



1 00 cuit2 ara:

Pie said...

mcm mana nak trace blacbery dengan web boleh bg tahu x..?