Monday, 4 June 2012

Singgah sebentar ~



hye  you all.. pewiitt..
sejak 2 menjak yang beremosi ni ara rajin pula nak post entry kan,..
walhal tengah sibuk nak study.. 
ara tengah blurr sekarang ni.. tak tahu nak belajar apa.. 
maybe dah lepas post entry ni dapat ilham lak.,., ahaa..
boleh pula macam tu kan.. apa lah ara ni..

ara ni selalu macam tu tau.. tajuk entry lain mukadimah lain..
tapi tak pe lah readers faham juga kan,..
actually ara nak ajak kawan-kawan followers , readers di luar sana SINGGAH SEBENTAR
di AZEERA0N9SHOP..

eh ara ada apa kat situ?? 
haa.. kalau nak tahu klik la dulu erk.. nanti dia keluar la page ara yang tak berapa nak cute..
kalau berkenan dengan baju ke,couple tee ke, skirt , handbag & bagpack boleh la singgah situ..
jangan lupa like pula k..
mana tahu admin dia buat sale ke apa ke..
who knows kan..

meh sini ara rajin nak bagi sample baju yang ada jual dalam tu..














dah puas cuci mata?? tu baru sikit kan.. kalau nak cuci lebih go through the pergi page la kan..
kalau berminat senang je.. boleh pm admin or inbox je dekat page tu..
comment pun boleh.. 

ok lah tu je.. sekarang ara nak sambung study la pula.. jenuh nak pulun nanti kan..
bye kawan semua.. 
jangan lupa singgah sebentar.. lama-lama pun tak apa..


sekian dari sii cilik ara.. salam

notakaki : singgah sebentar di aZEEra0n9sh0p.





0 00 cuit2 ara: