Sunday, 20 May 2012

♥ 20 mEi 2012 ♥










Dimulakan dengan Bismillah..

Alhamdulillah malam ini adalah saat yang ara tunggu bila mana tarikh bertukar dari 19 mei 2012 kepada 20 mei 2012.. kalau nak tahu tarikh ni tergolong dalam tarikh yang amat-amat penting dalam hidup ara selain birthday ara , birthday keluarga ,birthday MR SAYANG..

Alkisah bermula 20 mei 2006 atau ara lebih senang bila tulis macam ni 20052006..
smart doh.. 
sebelum terlupa ara  nak minta maaf if entry kali ni tidak menjurus kepada info dunia yang berkaitan..
hanya sekadar menghargai our relationship.. jangan baca andai tidak suka..
berbalik kepada topik asal.. 
kenapa tarikh ni penting dalam hidup ara???

of course la tarikh dimana hati kami disatukan.. hee..  
masa ni ara still form 2.. nakal kan.,. sounds like great bila kami masih boleh pertahankan hubungan kami.
walaupun terlampau banyak dugaan..
biasala kadangkala apa yang dia suka buat tu ara pula yang tak suka..
tapi alhamdulillah dia faham..
sekurang-kurangnya dia cuba untuk jaga sekeping hati yang mudah terluka ini..
tahun demi tahun kami hadapi dengan penuh suka dan duka.. 
ada kali ketawa,ceria.gembira,sedih dan tidak kurang juga tangisan..

Walau bahagia mana pun kami.. setiap kami masih mempunyai kekurangan..
siapa cakap hubungan jarak jauh tak ada masalah dan siapa pula cakap hubungan jarak dekat tak ada masalah..
Tuhan itu maha adil.. setiap sesuatu itu akan ada kebaikan dan keburukan..
2006 - kenangan pahit yang berlaku dalam sejarah hubungan kami.. ( by him )
2010 - kenangan pahit yang ara sendiri cipta..
ingkar dengan janji membinasakan.. 
betapa hebatnya 20 mei..
dia juga lah menyatukan hati kami balik daripada sebarang kekeliruan..

semoga 20 mei juga lah menyatukan hari bahagia kami nanti..AMINNNN
ara juga tidak lupa bahawa manusia hanya mampu merancang..

hye kawan-kawan hari 20 mei ni dah 6 tahun dah tau ara dengan MR SAYANG berhubungan..
lalalala..
moga berkekalan..

to my cinta :
jaga ur nyawa lek lok k..  xtauk la u anggap i ni apa kan.. p oppuly sprti apa yg kta sedia maklum..
terimalah kekurangan diri ini.. tegurlah jika ada kelakuan yang mengguris hati..
thankz 4 being my boyfie...
love you so much..



di malam yang indah lagi menceriakan..
ara nak tujukan lagu khas buat my cinta..

  • Tetap Bertahan
  • Blow me a kiss *kenangan date luar parkson* lampu2 kacak..
  • Aishiteru *lagu tem rah matrik lok*
  • Tercipta Untukku *lagu fav yg salu dberik tem mrajuk*
  • percaya padaku * my fav song*
(baru je lepas dengar lagu tu semua)

tak tahu kenapa hati bunga-bunga malam ni.. petanda apakah... 
rasa macam nak p belari2 anak kat pantai wif my cinta..
ahaha.. angan dan harapan.. aneh sungguh..

*request nak mimpi indah malam ni... *

quote terakhir untuk entry kali ini..

"Lelaki akan lemah bila melihat wanita menangis. Mereka lebih tewas sekiranya airmata itu mengalir dari Perempuan yang dikasihi "

Lots of Love : your ASMARA..

Disudahi dengan Alhamdulillah..








1 00 cuit2 ara:

Anonymous said...

I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/