Thursday, 24 May 2012

1/2 hari with "MEREKA"



hye kawan..
malam yang agak sunyi sepi ni.. ara kebosanan actually..
baru je lepas study ABC..
& sekarang masa utuk rehatkan kepala otak ni kan..
eh lupa ABC tu bukan Ais Batu Campur tau..
ABC yang ara maksudkan tu adalah Activity-Based Costing..
salah satu topik yang ara belajar dalam MANAGEMENT ACCOUNTING..

alamak.. harus ke ara explain pasal tu.. arrrgghhh out of topic..
hee.. just wanna share what i'm studying just now ..lalala..

actually ara nak menaip mengenai ARA & MEREKA.
sekejap lagi ara bagi tahu siapa mereka tu k.. sekarang ara tak nak cakap banyak..
nak share picture yang sempat dirakam pada hari kenangan tersebut..


member "kamceng" ara kat DPP SIME DARBY.. thankz kawan..


pemalu ara dalam ni.. almaklumla.. ramai sangat kawan baru yang baru dikenali..
kalau jumpa kat mana-mana tegur lah k.. 


tahniah kebahagian + kegembiraan di tangan kalian semua.. 


ARA + SUE = Kawan baik.. sama-sama B.E.N.G.O.N.G..


sweet >> merenung masa hadapan bersama.. 


ni ntah knapa dok sowang-sowang.. buang tabiat.. 



Bajet ayu.. yucks.. ahaha.. p loike it..


no komen>> aha..

 aha.. dah puas tengok picture?? ahaa.. banyak lagi tapi macam tak nice la kan entry yang sangat padat dengan picture.. mata pun dah seakan memberat ni..ara sudahkan entry ara dengan sekeping picture admin.. lalala.. ini lah jadi kalau ara + NIKON..


sekian dari sii cilik ara.. moga ketemu lagi di lain entry.. love you all,,

notakaki : kalau tak nampak dengan jelas picture sila klik 1 kali untuk pembesaran..  tq..





3 00 cuit2 ara:

Anonymous said...

Nak kenai an adek tudung merah
Ada lgu utk ampa " dia gadis si tudung merah "

deliaRa Yushe said...

amboih,.. aha long time tak dengar lagu tu.. tem skolah dulu femes lagu tu..

aR!shQimi said...

lama juga ara tak upload pic ye,
btw wonderful pic, keep it up,