Saturday, 7 April 2012

Rambut panjang yang boleh buat mata ara lip lap ~



hello everybody.. Long time no see..
jenguk je terus masuk entry pasal rambut.. kenapa erk.. 
keinginan untuk treat rambut sangat membuak-buak kot..
bajet je tak berapa nak ada.. apa boleh buat kan...
actually semua entry2 ara bekaitan dengan ara.. 

P/s kepada readers : harap bersabar kalau tak setuju dengam minat ara or maklumat yang ara bagi.. but sejak blog ini wujud pun memang dah diberi nama "itz all about me ".. diharap semua faham..

untuk entry kali ani ara nak kongsi sikit beberapa contoh hairstyle yang ara suka sangat.. 
walaupun ada setengah ni ara memang tak dapat nak buat macam tu.. but i love it so much..

buat pengetahuan semua ara kembali dengan entry pasal rambut kerana VIEW entry ara yang paling banyak terhasil dari entry ara yang bertajuk RAMBUT PENDEK ARTIS WANITA YANG MEMUKAU HATI ARA "...thankz to all the viewer... tidak lupa kepada viewer pages SARAWAKIAN.. always the top.. 

ok lets start our entry.. ara tak bagi carta ok.. sebab semuanya pun ara suka.. hee,.


seperti biasa dimulakan dengan wajah insan yang bagi inspiration dalam diri ara.. chewah..
ara suka je semua pasal dia ni.. CUTE + CANTIK + SUSAH UNTUK DINYATAKAN.hee..



tahu tak siapa ni.. artis kecil molek yang famous dengan lagu LOVE YOU LIKE A LOVE SONG .. setakat ni ara kalau nak g salon mesti tengok hairstyle dia dulu.. ahah... menarik kot... 



COOL + HOT = AVRIL LAVIGNE.. ara dari kecil lagi minat dengan rambut dia ni.. tapi apa boleh buat memang mimpi la nak berambut macam dia.. nak kena colour tu yang ara tak berapa nak berkenan.. but love it so much... "tak dapat bayang kalau ara rambut macam ni" kalau orang luar tak pe lah kan.. kulit pun memang padan..


CINTA MELODI ~ itulah sinetron yang membuatkan dia semakin dikenali di negara kita kan.. actually dalam cerita tu dia rambut pendek tapi ara tertarik dengan picture yang ni...tak tahu kenapa.. kenapa erk ?? lain kali la ara fikirkan k..


to the left (2x).. aha.. teringat dengat cerita BILA SHUIB SPEAKING LONDON.. ahaha.. SOFT CURL.. ara kalau nak curl rambut maybe nak macam ni.. tak nak yang curl semua.. takut rambut rosak.. hee...
entah kenapa ara sayang sangat rambut lurus ni... nak curl rambut pun fikir beribu kali..



LIKE 10X.. walaupun bila difikir ada lagi ke orang minat dengan artis yang bermasalah ni.. tapi ara tak fikir macam tu.. ara minat artis bukan kerana perangai.. mungkin ada lah sikit.. ara suka style akak ni... hee..,. always preety.. & rambut dia ni alsi colour macam ni ok.. correct if i wrong,,



LOVE DEMI LOVATO SO MUCH .. pretty hair with beauty face make me adore  her since ara ermm lupa la.. ahaha.. lagu dia yang ara minat sangat  "GIVE YOUR HEART A BREAK ".. ada masa sila dengar k.. InsyaAllah jatuh hati dengan dia..




unknown.. lalala.. curi kan tu pasal tak tahu siapa... actually ara tunjuk picture ni sebab ara sangat meminati hairstyle yang 1 ni.. bagi yang tahu tu.. ssshhhhh k.. hee...

ok done with my entry... thank you encik google yang bantu ara siapkan entry ara ni..
sekian dari sii cilik ara..
SALAM..



4 00 cuit2 ara:

Awie Omar said...

Assalamualaikum Ara. Apa khabar?
Nak jemput baca entri "Next Top Blogger 1 - Episod 16 (FINAL)".
http://awieomar.blogspot.com/2012/04/next-top-blogger-1-episod-16.html
Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada kami :)

aracahayacinta said...

ok tq dgn ajakan tu.. ara awal lgi dh jenguk..bru prasan comment..

ejulz said...

mmg cantik.. :)

aZEEra0n9sh0p said...

cantek.. malangnya ara tak tau pun rambut laki yang menarik hati ara.. lalaala..