Monday, 12 March 2012

Segmen Fill in the blank ~




hye sahabat~
kali ini entry ara tak de lah berinformasi sangat sebab ara busy sangat.. tak lama lagi ara akan mengahadapi mid sem.. parah giler kalau kantoi.. ara tak nak.. hee.. so muncul kat sini untuk siapkan tugasan yang agak mencabar masa.. erm,. apa pun ara try buat juga mana yang mampu.. doakan ara ok.. 
meh tengok jawapan segmen ni...

No.
BLOG&BLOGGER
PERKARA-PERKARA
1.
PariPariPutih – PARI_PARI PUTIH –http://paripariputih.blogspot.com/
Success is simple. Do what is right, the right way, at the right time!" ~ Happy blogging..."
2.
Lang Radzlan – Suatu Perjalanan –http://jebatdurjana.blogspot.com/
Anak Desa Yang Perjuangkan Nasib Bergelandangan Di Kotaraya
3.
Maszull – ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥  http://maszull.blogspot.com/
Mama seorang isteri kepada En.Dzolkarnine bin Hassim,seorang ibu kepada tiga orang puteri yang manis
4.
 Wak Irwan Syah – united minds – http://badsocks.blogspot.com/

I Believe Old Trafford Is The Theatre Of Dream But Only For United
5.
Nazura Naa – seuntai kata . –http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/ 
Sekarang nie jadi student tegar UTM. 3rd year student of degree REMOTE SENSING
6.
nmkhairulazlan – semanis epal –http://nmkhairulazlan.blogspot.com/
Saya seorang guru yang sama seperti manusia lain yang punya jiwa dan kehidupan..
7.
   Azhafizah Md Nor – Sihatimerahjambu  http://www.azhafizah.com/
PINKAHOLIC+SHOPAHOLIC | Japanese's and arts Lover | menulis untuk berkongsi cerita | Mencari kawan bukan mencari lawan | B.Eng(Hons)in electrical/electronics |
8.
Husna – equilibrium – http://husnamn.blogspot.com/
I am a wife to a very handsome yet loving husband, a mother of 2 kids, also a PhD candidate in Molecular Medicine.
9.
mselim3 – mselim3.blogs.com –http://mselim3.blogspot.com/
  Kesederhanaan penampilan diri, seorang suami, pekerja dan student di kolej swasta separuh masa
10.
dzull 'benjy' hairey – BesT of ME!!! –http://benjy1209.blogspot.com/
i'm simple, optimisic & fun guy...I try to reach out my potential n character to be a better person..
11.
 EyqaLuvender – MY LA-DI-DA AUTUMN – http://myla-di-daautumn.blogspot.com/
Call me Eyqa/Iqa. Me n purple. I hate LOVE. Ok,sy tipu. Sy peramah tp kurang b'ckp. That's why sy suke merepek dlm blog.
12.
  man yusoef – .osman yusoef. – http://manyusoef.blogspot.com/
Seorang lelaki memiliki nama yang klasik, obses kepada Hermione Granger dan Taylor Swift serta gemar menulis entry menggunakan pelbagai kata ganti diri pertama bergantung pada keadaan
13.
NUke Rude – Nuke Rude – http://nukerude.blogspot.com/
 Mungkinkah tewas dengan emosi?
14.
Putri – l.i.r.i.k. l.a.g.u. + l.i.f.e –http://liriklagulife.blogspot.com/
Love blog like a love song
15.
 amaraizat – lagenda AMARAIZAT – http://amaraizat.blogspot.com/
Masing – masing ada masalah sendiri. Masalah dunia, masalah peribadi luahkan jangan simpan dalam hati cerita saja di belog ini
16.
 dim Benihana – Island of dim – http://islandofdim.blogspot.com/
blog ini akan hanya cerita mengenai aku, apa yang berlaku disekiling aku dan apa juga yang aku terfikir untuk berkongsi.
17.
SAYA BUKAN SAMDOL. – SAYA BUKAN SAMDOL. –http://lidieluvprince.blogspot.com/
Panggil je aku Ed atau Nabil untuk lebih machoo dan kacak.
18.
Radiey Razana – Dunia Sendiri Bikin –http://duniasendiribikin.blogspot.com/
Dunia saya :D Kehidupan saya :D Matlamat hidup saya :D Semua tu adalah diri saya :D
19.
  aRiF FiTri – FANTASI vs REALITI – http://frantesi.blogspot.com/
Ada yang berpendapat mencari kebahagiaan itu ibarat mengutip serpihan kaca yang pecah.Ada yang berjaya mengutip dengan banyak dan ada yang megutip paling sedikit.Tapi tiada seorang pun yang berjaya mengutip kesemuanya.Kerana tatkala mengutipnya pasti ada yang terluka...
20.
cakarewala – cakerawala – http://cakarewala.blogspot.com/
nur adlina mansor
29 november 1994





















































haa.. yang kaler oren sikit tu yang ara isi ok.. isi tempat kosong lah katakan.. ngee.. finally walaupun bukan orang yang pertama siap tapi ara berpuas hati dengan hasil kerja ara.. terima kasih masa.. 

ok sekian sahaja dari sii cilik ara.. SALAM..


3 00 cuit2 ara:

Awie Omar said...

Terima kasih sebab sudi buat tugasan tu. Tapi anda terlewat sikit je sebab dah ada yang jawab lebih cepat dan betul semua. Apa yang penting sekarang, entri lain kena ada juga untuk diwakilkan dalam carta sebab entri ni tidak akan dikira untuk minggu ini.

aracahayacinta said...

ok2.. i know.. hee..

kinara kinatara said...

anda di tag

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-awesome-cool.html