Thursday, 29 March 2012

bila picture mula berbicara ~



setelah sekian lama tidak update kini ara kembali walaupun bukanlah datang seperti yang diharapkan..
entry kali ni ara nak biar gambar2 yang ara upload je ceritakan apa yang berlaku kat ara kebelakangan ni..
& sangat terharu apabila dapat tahu ada juga orang yang sudi lawat blog ara ni walaupun bukannya ada yang menarik pun.. 
hee.. 
lets start our picture story ::::

ara banyak habiskan masa dengan budak2 ni.. hee..

saat tiada keluarga di sisi sahabat senegeri jadi pengubat rindu..

sekadar tambahan.. entah gift apa la yang ara dapat tu kan..

selain di ADHOC SARAWAK.. ara aktif sikit dalam aktiviti DPP.. ikut tema pink + rabbit.. aha..

kawan-kawan terbaik saya... -sayang tak owg ilak2.. -


sekian dari saya sii cilik ara..
dengan ini ara nak maklumkan ara rindu dengan semua  readers kat sini...


3 00 cuit2 ara:

susulemakmanis said...

blog Ara cantik!mcm owner die=)

aracahayacinta said...
This comment has been removed by the author.
aracahayacinta said...

wahhh.. tq.. hee..
awak pun cantik juga...