Saturday, 10 March 2012

awesome blog that i realy love it




hye sumandak-sumandak yang dikasihi sekalian..
apa khabar?hope all of us totally in good condition..dihari terakhir ( last but not list ) ara nak kongsi kepada semua pembaca mengenai blog-blog yang ara suka & yang menjadi pilihan pengarang jantung ara..
 yang tak terpilih tu maafkanlah sii cilik ara ni k.. maybe kawan punya blog tak menyerlah di arena blog ara.. but i really appreciate it when you visit my blog..thank you so much.
without wasting our time lets check this out !!
 
♥ AMAZING BLOG THAT I REALLY LOVE IT  
1. Blog Cik Nurfarah

http://bicarafarah.blogspot.com/

kalau nak tahu klinik (blog) dia ni lah yang ara cari kalau blog ara sakit (bermasaalah )..banyak sangat info-info yang membantu menaikkan semangat ara dalam dunia blogging ni.. bila review je blog beliau mesti teringat balik wajah blog ara sebelum ni.. pink-pink gitu.. lain kali ara buat balik k,. really miss it.. apa yang ada dalam blog beliau?? kalau nak tahu jom pakat ramai-ramai terjah blog dia k.. hee. masuk blog dia confirm tak nyesal punya. yakin 90 %..

2. Yana Libra


Since blog dia ni header sama je macam ara so tak boleh nak upload la erk.. same with me tak tengok kecantikan & keistimewaan blog berdasarkan header.. header cantik kalau info tak de tak best juga kan..  (maaf kalau terlanjur kata ).. actually blog dia ni ada 2 owner.. but yang seorang tu ara tak pasti lagi.. kenapa ara pilih blog dia?? sebab one of the owner rajin sangat jenguk atau dengan kata lain singgah di blog ara. terharu sangat.. ini mungkin penghargaan untuk dia.. senang boleh follow blog dia.. rajin nak lawat blog orang.. kita pun jadi rajin kalau orang macam tu kan, fikir-fikir kan lah..

3. Qyrn Dishdush


Qyrn. kawan ara dari sekolah menengah.nakal sama-sama.. minat dia terhadap blog tak payah nak cakap la.. sangat-sangat.. kalau nak tahu owner blog ni lah yang berjasa atas pembikinan header ara masa guna wajah pink dulu.. smart seyh.. thank you darling.. For your information , dia ni menggemari photography so jangan hairan lah setiap entry yang dihasilkan akan membuahkan banyak gambar menarik.. lawat-lawat lah blog beliau k.. InsyaAllah akan dilawat balik.. 

4. Syahirah Zaini




one of the friends and followers yang rajin sangat tagged ara kalau ada contest.. tu pun baru sekali je ara selesaikan tugasan tu.. tapi bestnya dia tak pernah merungut pun & paling penting still tag ara.. blog dia simple & ara suka sangat.. berjiwa ok.. hee.. kalau ringan tulang tu p lah lawat blog dia k.. she's nice like me.. ahah.. love you umy..

5. I am Anim Farahin




Kak Anym .. itulah gelaran yang ara panggil dia ok.. kalau kawan-kawan tak lupa entry yang lepas ara cakap pasal insan yang berjasa dalam penubuhan blog ara kan.. ni lah orang nya.. sweet.. maybe kalau akak ni tak perkenalkan  sampai sekarang tak rajin dalam dunia blog ni kan.. terima kasih yang teramat buat akak FARAHIN ok.. hee.. kalau  nak tahu apa ada dalam blog beliau jom singgah blog dia.. hee..

lastly encik tuan pengarah AWIE OMAR .. setiap minggu pasti blog beliau akan dilawat.. selagi tak lawat tak sedap hati kan...  suka juga sebab blog beliau beri nformasi gitu & berinovasi.. contoh terdekat orang lain semua buat contest yang semua orang pun boleh agak tapi dia ni lain sikit,, boleh2 kan buat game macam NEXT TOP BLOGGER 1 tu.. tak pernah terlintas di fikiran ara.. 

haa.. entry tak habis lagi tau.. jangan blah dulu.. 

Penting bagi saya memperkenalkan sekali lagi program yang ara tengah sertai sekarang..


Alhamdulillah berkat sokongan MR SAYANG saya masih berada di kalangan peserta walaupun sekarang dah banyak rakan peserta yang tersingkir.. seram sangat..  buat  blog yang menjadi pilihan ara tu.. berdoa lah k.. ,moga di sesi akan datang korang pula yang jadi peserta.. seriously best gila..
nak tahu lebih lanjut mengenai prorgam ini KLIK SINI.

ok tu je yang ara boleh persembahkan untuk minggu ni.. maaf kepada follower yang tak terpilih.. maybe next time tu pun kalau kawan-kawan aktif kat sini.. hee.. 
sekian dari saya sii cilik ara..
SALAM.



3 00 cuit2 ara:

Are~q!Lah said...

anda di-tag !
http://misspinkblackorwhite.blogspot.com/2012/03/awesome-first-giveaway-by-fieka-and.html

Yana Libra said...

time kasih banyak2 mention blog saya dalam blog awak ni ye~~

suke sangat! :D

p/s;blog saya je yg xde gambar pape..hehe~ :p

♥Cik Nurfarah♥ said...

Thank dear :)