Tuesday, 14 February 2012

just saying :)



hye kawan-kawan..
bosan pula ara malam ni..
kesiankan teman ada pun line pula tak elok..
entah apalah nak jadi..

pertama sekali : ara nak ajak kawan-kawan jenguk blog tuan pengarah ni k..
bukan nak bodek2 ok.. ara memang suka nak promote2 ni..
feel free to visit this link yaa..
AWIE OMAR

keduanya : actually malam ni ara tak ada modal nak dijadikan cerita..
tajuk dah ada tapi nak hasilkan entry tu amat susah..hee..
lain kali lah k..tunggu ilham muncul..

ketiga : sebenarnya ara baru sedar yang hari ini valentine day..ahaha.. tu la lama tak berhadapan denga n dunia luar..ceh padahal baru semalam online,,ngee..tak penting pun kan buat kita yang ISLAM ni.. kalau ingat balik sedih pula dulu pernah juga wish kat orang .

keempat nya : sekarang ni ara dah rajin nak download game2..hee.. ada tak siapa2 yang tahu benda alah ni..maksudnya kat mana download & game apa yang best2..
jom la bagi tahu ara..k2..

kelima : mata dah seru untuk dilelapkan..hee.. ok sayang2..goodnight..
SALAM


3 00 cuit2 ara:

Hakimy Zamri said...

singgah sini ara :) lalala..happy berblogging :D!!!

Awie Omar said...

Terima kasih ara hehehe
dah pilih dah satu entri ara untuk minggu ni. Entri apa? tunggu je Khamis ni.

aracahayacinta said...

hakimy zamri : yes i am happy in blogging world.
Awie omar : alomak..dh pilih ke??
seram sejuk pula dengar... waarrrgghh ara x nak tersingkir dulu.. kah3..