Sunday, 12 February 2012

Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus



ohai everybody.. terkejut macek bila my lovely sister.. merangkap kawan terbaik ara tag ara untuk satu contest..wah meriah sangat..actually contest tu untuk happy faces.. alomak ara ada ke muka-muka yang happy macam tu.. no need to worry..ara pun go on je la kan..
jom ara ajak kawan-kawan tengok sapa lah penganjur bertuah ni kan.. bertuah la sebab ni 1st time ara join contest macam ni..aha.. *gelak jahat*


haa..macam tu baru nampak meriah muka kan,.tu la penganjur contest ni..sila-sila lah jenguk blog beliau k. just click picture tu. seriously ara tak tahu nak letak picture yang mana satu & finally ara jumpa pix ini.. ingat lagi tak?? aha..
nampak tak wajah-wajah ceria kat dalam gambar ni..aha..seronok sangat time ni bila boleh jumpa dengan kakak & abang senior. gambar ni gambar time ara join introduction camp SRM.. kalau nak tahu ni lah satu-satunya kem yang ara join dekat UUM..
coming soon maybe.huhu..k done.

lepas tu nak buat apa erk..haa tag la 3 orang kawan lagi kan.
 * Lady Ainaa
* Qyrn Dishdush
* k. Anim Farahin

 nota kaki : kalau ada yang berminat nak join contest ni.. ara suggest korang lawat la blok penganjur k... jangan lambat sangat ..contest ni available till 29 Feb je. ok sekian dari sii cilik ara.


7 00 cuit2 ara:

capt. keon alhan said...

hye dear,,,,thnk for joining....nice pic....sekretariat rakan muda kan SRM tu?btw,gud luck eh...

aR!shQimi said...

wish you luck ara,

misskonspirasi said...

harap menang lah ye ara.. hek hek.. rajin ikot contest ek.. misskonspirasi pon rasa nak join ga tapi.. lom ada idea nak tulis.. ga idaman dah jumpa **fakta idaman...yg xda banyak syarat.. cuba usha link ini http://www.mamamurai.com/segmen-top-malaysian-blogger-yang-ingin-saya-jadikan-bff

~ DADDY ADANDO ~ said...

Salam persahabatan di alam cyber.
http://adando.blogspot.com

Awie Omar said...

gud luck

aracahayacinta said...

capt.keon alhan : yupz tu la mksud SRM..SRM gak ke??
Qimie & Amie omar : tq erk..

aracahayacinta said...

misskonspirasi : bukan salu lah.. 1st tyme join..
Daddy adando : i will..tq 4 visits..