Wednesday, 1 February 2012

bilik idaman pilihan hati ARA ~

Assalamualaikum semua..

di tengah hari ini ara nak kongsi 5 buah bilik yang menjadi pilihan hati ara..
chomei tak chomei itu pilihan hati ara ok.
dari ara kecil lagi ara nak bilik secomel bilik -bilik ni..
jom tengok macam  mana rupa bentuk bilik pilihan hati ara tu..

**********
eh..yang ni bukan ok.. ara nak masuk pun takut kalau bilik macam ni.


# merah gitu..like it..



# polka dots pilihanku..just nice ~


# tak nampak budak sangat..weee..

# wahh..sweet sangat..


# purple yang ku cinta ~

# ok done.. harap-harap kalau ara tak dapat decorate bilik macam ni , soon my little baby got it..
ok sekian dari saya sii cilik ara.. jom share link cerita menarik dengan ara..loike it..
SALAM..


5 00 cuit2 ara:

Errah said...

sangat cantik sume 2 ara..

♥Lady Ainaa♥ said...

comeyyyyynyew.. awww... suke bilik yg pertama tu

aR!shQimi said...

aih xde utk boy ke?
gugurl je sume ni,

aracahayacinta said...

errah : tq erk.,,sbb cantek la jdi idaman..aha..
Lady ainaa : sma laa..eh yg prtama??yg mcm pincez tu eh..lalala..
arishqimi : kalau nak yang gurl pun boleh jdi boy,,aha..

sekamar rindu said...

salam..

semua bilik2 ada ada cantik2 belaka...