Tuesday, 31 January 2012

WajaR @ tidak ????




Assalamualaikum semua..
Entry ke 3 utk hari ini..
semangat pula kan..

wajar @ tidak?? apa tu ara??
kisahnya bermula begini, (amboi macam cerita dongeng pula kan) ~jangan mengarut lah ara..
sebenarnyakan ara sekarang dalam dilema sikit..
tak tahu sama ada wajar atau tidak ara CONFIRMKAN friend request dekat FB..


eh apa masalahnya ara??
kan wajar je kalau orang add kita confirm lah..
kalau tak confirm nanti orang cakap sombong pula.
wajar ke ara nak approve KAWAN yang dah unfriend ara??
punca tidak dapat dikesan..


macam mana ara tahu kawan tu unfriend ara?
entah-entah dia memang tak pernah add ara..
haa?? amatlah mustahil ara yang tekan button confirm tak kan ara lupa kan?
kalau satu dua tak pe..ni macam lebih 5 kot..
~ dengan andaian mungkin mereka ini tak suka berkawan dengan ara,,


tapi kenapa add balik??
ni yang jadi kemusykilan..
dah unfriend add balik..rasa-rasa kalau ara confirm entah esok lusa dia unfriend balik kan..

tolong ara kawan-kawan...
kebingungan plus kesedihan... entah di mana silap ara kan..
wajar @ tidak ara confirmkan??
ara perlukan pendapat rakan blogger lain..

sekian dari saya sii cilik ara yang dalam kebingungan..



7 00 cuit2 ara:

Yana Libra said...

Takpela, selagi dia tak menyusahkan ara fikir positif je la~ :)


p/s:ada sorang ni pernah wat 2 kali kat saya camni..huhu..sabar je la~

aracahayacinta said...

hurm..
tu la pasal..
thankz bgi feedback..
amat dihargai..love2..

Hafriz Mohamad said...

stuju ng Yana Libra..
think positive.. =)

Phat said...

ara kadang2 unfriend ni terjadi sebab FB mengong ..sebab ada kes sebelum ni kawan phat kata phat remove/unfriend dia tp phat x pernah pun remove /unfriend sesape..

setuju gak kena pikir +

aracahayacinta said...

eh phat??
betul ke da kes mcm tuh??
wah..fb ni saje tau nak bagi owg gadoh2..
pa pun tak tahu kejadian sebenar...
ara pliz kwn2 suruh think +ve..tq sahabat..

aR!shQimi said...

kshn ara,
byk mslh kwn,
tepuk dada tanya selera.

aracahayacinta said...

mana ada manusia yang tak punya masalah..
tepuk dada tanya akal fikiran..peace yaww..