Friday, 20 January 2012

tak ku sangka tak ku duga

Assalamualaikum si cantik si handsome..
Hari ini ara nak bagitahu kat kawan-kawan apa perkara yang menjadi post tittle ara tu..
Entah apa-apa lah kan..
Kisah bermula begini..ayoo skema pula
Tak sangka tak ku duga first game yang ara join ara tidak DISINGKIRKAN..
Alamak game apa pula yang ada main singkir-singkir ni..
Macam akademi fantasia ada,maharaja lawak pun ada.
Ara tak da bakat la kawan nak join game macam tu..

Suara pun tak lepas microphone..ahaha..
Nak belawak tak pandai punya..
Haa hari tu kan dah bagitahu ara join NEXT TOP BLOGGER..
Walaupun untuk episod 1 yang lalu ara cuma dapat kedudukan yang ke 12/16..
Ayoo..nyawa-nyawa ikan je kan..never mind..
Ara tetap bersyukur sebab ara tak pernah pun & tak da pengalaman lah.
Ok tamat cerita NEXT TOP BLOGGER..

Semalam ara pergi open chat group untuk kawan-kawan seBlACKBERRY dengan ara..
Tak ku sangka tak ku duga ramai juga kawan-kawan ara guna BB..
OMG..bahagia sangat..actually 2 kali dah ara on group bbm chat..
Skali tu ramai juga kawan-kawan..sempat ice breaking..
Semalam ni lagi best sebab semua kawan-kawan sekolah menengah yang ada bbm turun padang..
Warrrgghhh..rindu sangat dengan mereka ini.
ok tamat cerita BLACKBERRY..

Semalam 19hb ara start tengok cerita korea yang bertajuk 'PASTA'
Just nice..tak sangka tak ku duga ara dah tengok sampai episod last.
Aiyo.tapi faham-faham la seharian kot duduk depan laptop.
best sangat cerita tu..warrrggghhh...
Awesome..
Ok tamat cerita PASTA..

Eh ada lagi ke??aha.cukup la 3 kan..di kesempatan ini ara nak wish
"Happy 20 to my MR. SAYANG"
'Sowie lambat wish.lupa pula hari ini 20hb'ohoho..
K arr out dulu..SALAM

2 00 cuit2 ara:

noorniey Azman said...

HAHA~my umi suka dengar lagu tak ku sangka tak ku duga tuh :)

Awie Omar said...

tak ku sangka tak ku duga
ara setia menyokong NTB1
Terima Kasih