Monday, 30 January 2012

tahniah wahai entry #@%^$&UI

Assalamualaikum..
tidak terlambat bagi ara untuk ucapkan tahniah kepada diri ara sendiri..
kerana??
berjaya mngekalkan diri dalam game NEXT TOP BLOGGER yang telah ara uar-uarkan sebelum ni..
telah 2 orang rakan peserta yang tersingkir,.tapi memang adat pertandingan..
ada menang ada kalah..
terima kasih tuan pengarah kerana jadikan entry ara top 3 bagi episod yang ke 3.
tu je ara nak cakap..hehe..
muka bahagia..
salam.

4 00 cuit2 ara:

Awie Omar said...

letak entri yg best2 lagi, mana tahu dapat no.1

aracahayacinta said...

mak aih...mimpi nak dapat no 1..
aha..

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

ara..na mnx tlong ajarkan kiter cne na buat moving words cam ara buat nie?? yg name ara waner pink too.. tat stuff really nice ^__^

aracahayacinta said...

bole jer..
guna code je..