Tuesday, 17 January 2012

Rambutan VS Durian = DEMAM %¥@¤*

Assalamualaikum ..
Hurm..maaf erk ara dah hilang dalam dunia berblogging 2 3 hari ini..
Ahaha..malaz ke?bukan lah..
Ara dah kehilangan punca wifi.
Almaklum la dekat universiti kan ara guna wifi SERINDIT UUM..
Berguna sangat tau..aha
Ara dah beli broadband tapi malangnya baru sampai semalam..
Ara pula dah ada dekat kampung..
Tak ada jodoh.aha..
Nasib baik ada handphone kan..ngee..
Thank you so much to my BLACKBERRY Kerana dengan ada nya..
Ara masih dapat post ceritera Sii cilik ara kan??
Kalau kawan-kawan kat sini ada BB meh la kita bbm..nice..
Eh jauh pula lari tajuk dengan intro..
Tak pe lah..
Semalam sampai rumah ara di sambut dengan buah rambutan & langsat.
Hari ini pula tengok luar rumah banyak sangat buah durian..
Dah macam nak jual pula..tak faham dengan orang yang beli..
Tentulah mak ayah ara kan.aha.
Orang cakap kalau makan banyak sangat rambutan dengan durian nanti boleh jadi demam..
Ayoo..betul ke??
Jangan lah..ara tak nak demam..tapi nak makan 2 buah tu banyak-banyak..
Antara buah-buahan yang paling ara suka..
Durian dengan rambutan la..ahaha..
Kena pula 2 buah tu keluar pada musim yang sama..kan3..
Kepada diriku..moga-moga masih dapat bertahan..
Jangan la cepat sangat biar diriku ini dihidapi sakit kerana makan buah.
Izinkanlah hambamu ini bersenang-senang sementara..ehe..
Terima kasih ayah ibu sebab sediakan 2 buah ni..
Mereka juga la yang faham isi hati kita kan..
Klah ara out dulu k..
Nanti sambung lagi..yuhuu..
Salam...
BLOGGING VIA BLACKBERRY..

4 00 cuit2 ara:

Awie Omar said...

waa... bestnya balik kampung dapat makan durian ngan rambutan

Awie Omar said...

NEXT TOP BLOGGER 1 EPISOD 2
DAH ADA.
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-2.html

Anonymous said...

Best sgt.. N rugi kpda yg x pndai mkn..ahaha..

Anonymous said...

I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject.