Monday, 2 January 2012

mood tak berapa nak ok>>ehe..

Assalamualaikum..
ohai..daripada tajuk pun dah nampak macam tak berapa nak menarik kan..
tapi memandangkan tu je lah yang ara rasa sekarang ni terpaksa lah layan mode ni kan..
ke pernah layan perasaan yang tak berapa nak tenteram nih..
ow yeah..
sekarang ni ara tengah layan HOT FM je lah..
boleh la nak kurangkan mud yang bermasalah tu kan..
if korang nak tahu tadi ara baru je habiz jawab ujian seribu bahasa..upz salah..
actually hari 1st day ara final exam..and tadi ara baru seat 2 paper..
komen pasal paper tu???oh noo..tak nak lah ara..
let bygone be bygone..
ehe..doa je lah ara dapat keputusan yang gempak nanti ewh..
Ammiiinnn..
ara kenapa pula mud leh jadi macam tuh??
hurm biarlah jadi rahsia ok..masalah negara..eyuu..
weh best gak dengar hot fm ni erk..1st time aww dengar versi online ni..
selalu ara dengar era fm je..sekali sekala nak tukar selera..
hehe..

wahhh sedapnya snack plate ni..ayoo..
teruk kan budak kecik ara ni..
buat kerja 3 in 1..
semua anggota badan dia bergerak..tangan tengah rajin menaip,mata pula tengok screen laptop-menghadap kfc,mulut sibuk mengunyah ayam,telinga dengar lagu,..
alamak nye penatlah seluruh badan ara lepas ni..

k arr nanti ara sambung lagi k,.nak menghayati kfc ni..nyummm2..
SALAM..

0 00 cuit2 ara: