Wednesday, 4 January 2012

** kedai makan paling NICE di SARAWAK ::

Assalamualaikum..
huhuhu...macam mana nak cakap erk..
tak tahu la kalau ada orang nak nak cakap kedai dia lagi nice,
tu mereka punya pendapat masing-masing kan,
ini cerita ara yang punya jadi kedai ni nice la bagi ara,
mana tahu la kot2 ada kawan-kawan kat sini pergi kerja,melancong or belajar kat sana boleh la usha tempat ni,
uwaaarrrgghhh..jom pergi sini..pergi mana tu ara??
SINI laa..Tanjung manis resources punya tempat..
kat mana pula tu?area-area sibu macam tu la..
ara ni macam kenal je dengan owner kedai sampai bagi kedai dia tip top place to go,
huhu..nak jawab macam mana eh,owner dia bakal mertua  ara..teeettt..


nak tahu la juga pa yang  nice kat kedai  ni kan


  • ·       Makanan yang pelbagai
    ·        disediakan khidmat WIFI ( boleh online free )
    ·        menu-menu yang disediakan menepati cita rasa
    ·        Boleh order melalui online erti kata lain facebook (hanya untuk yang berdekatan) tapi ambil sendiri la i mean kalau nak order untuk makan kat situ hal ini kerana makanan sini selalu sold out awal
    ·        menyediakan pelbagai jenis hidangan special dan selalu di update di GROUP..
    ·        diskaun akan dipertimbangkan oleh owner
    ·        disediakan perkhidmatan SKRIN BESAR untuk kemudahan pelanggan
    ·        haa yang paling penting makanan di sini HALAL..



kepada kawan-kawan yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan kedai ini silalah add group facebook K.I.C (kafe iftitah cafe ) ..
untuk makluman tambahan di kedai ini juga menerima tempahan untuk catering, jamuan dan sebagainya.
jom ikut ara tengok picture-picture berkaitan IFTITAH CAFE..


jangan tak tahu YB pun makan kat sini tau -YB Datuk Hjh Norah Menjamu Selera
banner kafe yang tersergam indah


air kosong yang disediakan amatlah selamat.

alamat kafe

suasana cafe di malam hari

waktu cafe beroperasi

nak beli surat khabar kat sini pun ada


hurm.at last sebarang feedback berkenaan cafe juga amat diterima dengan berbesar hati untuk penambahbaikan cafe..
wasseehh jangan tak tahu owner kedai ni dah pergi banyak tempat untuk mempelajari resepi-resepi yang disukai dan menarik .yakin sedap.

Antara menu yang menarik ada di sini Nasi Arab Hadramaut + Kuzi Ayam Yamani , Hainanese Chicken Chop , Hainanese Fish Fillet + Chips ,Baby Kailan Oyster Sauce ,Ikan Kembong Kukus Special, NASI BRIYANI BERSAMA KURMA MOGHUL AYAM dan sebagainya..


k lah..ara out dulu k..nyummm nyummm...
SALAM

2 00 cuit2 ara:

Zamani84 said...

bw.. jemput singgah ke blog :)

http://zamani84.blogspot.com/

aracahayacinta said...

tq ..ara pun dh snggah ctu..
dh follow skali..