Saturday, 14 January 2012

JADI peserta NEXT TOP BLOGGER by AWIE OMAR



Assalamualaikum..
tak terlewat rasanya kalau ara nak post ni kan..ehe..lambat sangat ke??
berbekalkan prinsip BETTER LATE THAN NEVER ara kuatkan semangat taip entry ni,,
walaupun tahu diri ini sangat terlewat..aha..
tak tahu kenapa tiba-tiba ara rasa macam nak join benda ni..
banyak sangat kot yang ara tengok menarik..
dari tajuk dah tahu nampak menarik..kan3..hebat sang pengarah kita...
tu cerita jadi peserta..yang tak tahannya..ada muka ara dalam logo game tu..
ahaha..kalau nak cerita semua peserta-peserta yang sertai tu hebat sangat weh...
tak hairan la kalau tersingkir awal kan..tapi ara cuba la sedaya upaya..
menang kalah adat perlawanan kan,,
buat rakan-rakan peserta yang lain..goodluck k..
k laa ara nak sleep dulu k,,
SALAM..


4 00 cuit2 ara:

aR!shQimi said...

gudluck ye cik ara,

Lia Irdelia said...

gudluck to u..

salam kenal.. :)

aracahayacinta said...

tq kawan-kawan..

Awie Omar said...

Tak terlambat lagi.
Terima kasih memperkenalkan segmen ini dan kawan kawan yang lain.
Ada masa singgah la sini.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sentuhan-kecundang.html