Sunday, 8 January 2012

gedebak gedebuk 2 more left **


Assalamualaikum..

sekarang ni makin menjadi-jadi oe..
balik je dari dewan exam tadi terus balik bilik tukar-tukar baju rebahkan diri atas katil..
dan hasilnya tidur ..aiya malangnya sekejap cuma perut terasa lapar.ngee..
angkat terus makan..almaklum lah tadi sempat pesan dengan sang romate..
baik kan kite punya roomate..hari ini ara tak ada pertanyaan dan persoalan..
hanya ingin memberitahu serba sedikit tentang hari ini yang dah berlaku tadi..
waahh..tadi kan ara pergi exam wah punya sejuk dewan exam..boleh beku kalau lama-lama kat situ..
nak keluar belum ada lagi sejarah time exam keluar dewan melainkan keluar awal..(yakin sangat kononnya)
first time exam hari ini banyak sangat lecturer buat pembetulan.
muka surat 4 lah 5 lah..agak-agak kenapa boleh jadi macam ni ewh..
ara pun tak tahu lah.. syukur alhamdulillah ara dapat juga la jawab exam hari ini..
nak tahu senang ke tidak kita tunggu keputusannya nanti..
ahahaa...
marketing dah
TITAS dah
mathematics dah
dan IT dah
maknanya tinggal lagi 2 paper yang ara kena lalui dan tempuhi..
dan untuk sekarang ini..hargai la masa rehat bersama blogku..
hee..
nanti malam kita sambung belajar lagi..jangan cepat sangat ye wahai encik malam.
hee..
gedebak gedebuk kalau dah tinggal lagi 2 paper maknanya tak lama lagi ara cuti..
oe yeah..HOLIDAY HOLIDAY HOLIDAY..
ara suka holiday...
k laa ara nak luangkan masa follow-follow orang baca entry orang..
mana tahu dapat info yang ara tak tahu lagi..
ok..SALAM>>



5 00 cuit2 ara:

nia marlissa said...

good luck exam .. musim exam skg nih rmai blogger yg tgh exam

muhamad zairi bin marzuki said...

gudluck menjawab exam ya...all da best..=)

aR!shQimi said...

all the best :)

aracahayacinta said...

tq semua2..
yeah i will do my best..

Cik Aini Lavender's said...

tdo n rehat tu penting ye cik ara.make sure cukup br confident skit nk jwb =)