Saturday, 14 January 2012

** DMZ MAFIA UNIVERSITY **

Assalamualaikum..

hye semua buchuk-buchuk..
ara kembali lagi..oe yeah..mood ada baik punya..
jangan hairan pula kalau malam ni ara post beberapa entry..
pertama sekali ara nak sampaikan hajat dan niat ara nak post entry berkenaan dengan MAFIA UNIVERSITY ni,,
apa benda tu ara??sabar la ara nak terang serba sedikit yang ara tahu pasal tu k..
sikit je tau..ara pun tak berapa tahu..mafia university ni bukan lah tempat belajar yang macam tempat ara belajar sekarang ni tau.kalau nak tahu macam mana dapat tajuk tu kena lah tanya dengan tuan pengarah..
ara tak nak lah banyak cakap jom kita tengok video berkaitan..

PART 1

haa yang atas ni part 1..cerita permulaan dia..ada faham jalan cerita dia??
kalau tak faham tanya encik bertiga ni ok..Mr D , Mr M & Mr Z..
tu lah maksud DMZ tu sebenarnya..ambil sempena 3 orang nama pengarah dia..
nice kan..


                                            
PART 2

yang atas ni pula kesinambungan cerita tadi..tak faham??yang lelaki kena tembak tadi tu rupanya dia tak mati lagi tu lah pasal dia nak balas dendam dekat orang yang tembak dia tu.
lokasi pengambaran : Pulau Langkawi..
ok setakat ni 2 part tu je yang dah siap..part seterusnya tengah dalam pembikinan..
dengar kata kat SIAM..tak tahu lagi.

enjoy tak tengok video ni?sorry la kalau tak best..
ni baru permulaan..tu la pasal nak minta pendapat kawan-kawan untuk penambahbaikan dan yang penting dapat berikan yang terbaik dalam part seterusnya.
bagi yang ada ilmu dalam hal-hal macam ni sumbangkanlah pendapat sikit..
amat mengharapkan..
P/S : SEBARANG PERTANYAAN BOLEH LA MERUJUK KEPADA ENCIK-ENCIK DMZ..
DAN SEKIRANYA NAK SENANG BOLEH LA TINGGALKAN KOMEN SINI , SINI kalau susah sangat tinggal je komen kat entry ni nanti ara rujuk dengan DMZ k..
ok sekian dari gadis sii cilik ara..
SALAM..

kalau suka video & entry ni like ok..tQ

2 00 cuit2 ara:

aR!shQimi said...

awesome..
ada nampak kesilapan sikit tapi masih tak ketara sangat.
keep it up.

Awie Omar said...

projek yang hebat.