Monday, 9 January 2012

Aku dilupakan (sob3) **



dahulu kala kami sempat begini..

Assalamualaikum..
hye semua-semua apa khabar?
ara harap semua orang sihat-sihat belaka tak kira lah dari segi apa sekalipun..
apa maksudnya tu ara??alaa ye lah dari segi emosi fizikal n etc..
tiba-tiba pula cakap macam tu kan..
ye lah ara sekarang tengah ada masalah emosi.sedih sangat..
kenapa pula ni ara?gaduh dengan "MR SAYANG" ke?
takda la kawan..hurm ara sedih sangat kakak-kakak ara dah lupakan ara..
-seems like i was not here-
eh ara bukan anak sulung ke??sejak bila pula ada kakak ni..
haa..memandangkan lah ara ni dikira kecil sebab lahir tahun 92 & lahirnya pula di bulan 12 maka automatik kawan ara jadi kakak..kawan??
rasa-rasa mereka masih anggap ara ni kawan ke ewh??
harap je lah..menangis tak berlagu kalau tak de sekelumit pun ingatan mereka dengan ara kan??
ada tak kawan-kawan kat sini yang pernah alami benda yang sama?
apa cara nak atasi kesedihan ni erk??
ara sayang dengan mereka-mereka sedih pula bila tengok wall fb semua nama ada except me..
dulu ara pernah dengar orang cakap mana ada orang PENINCULAR ni nak kawan dengan student sarawak.
tapi ara tetap dengan pendirian berkawan bukan ikut negeri..
tapi sekarang??sedihnya (sob3)
sekarang ni kalau ara nak cari kawan untuk cerita-cerita mesti cari kakak yang jauh dimata..
dia saja lah yang sudi dengar dan setia jadi kawan ara..
thank you kakak ANIM FARAHIN..
nama timangan ok..ehe..
apa dah jadi ni..ara ada buat salah ke?tolong lah bagi tahu ara k..biar ara tahu..
dan if ada ara minta maaf k..ara tak tahu kalau akak tak bagi tahu ara..
nak nangis pula kalau bab-bab kawan-kawan ni..
emosi tak emosi itu lah saya sii cilik ara..
ok laa ara tutp sini lah cerita takut kalau makin panjang basah laptop ni..
meooowww.
doakan ara tabah hadapi semua ini k..
sekian terima kasih
SALAM.




10 00 cuit2 ara:

LoveMimu said...

saya pena and selalu jadi camnie . ape yang saya buat ? saya buat ta taw jea . saya kawan jea dengan orang yang na kawan dengan saya . cikgu saya pena cakap , kawan ta sume penting . yang penting diri sendiri dan family . :) saya bole bangun tanpa . awak mesti bole . banyak lagi kawan yang ade , ta payah pikir sangat dorang tu . kawan dengan orang sekadar kawan biasa jea .. ta perlu anggap serius sangat . akibat nya ? jadi cmnie laa . :) pikir pikir kan laa yea . salam . :)

Nyna said...

done follow:)hit back yahh...and I think kita perlu berkawan dgn org yg nak kawan dgn kita je:)

nia marlissa said...

jangn sedih ,nia sarankan ara pg tnye deyrg depan2 . sng sikit

Nurul Fatihah Mohd Sobri said...

face to face adalah jalan terbaik :)

aracahayacinta said...

betulka begini hakikat kalau lebihkn kawan dri semuanya??
LOVEMIMU : insyaAllah ara akn buat mcm tu gak.
NYNA : then be my friends,,aha,,
NIA : takutnya ara nak tnya... tak pasal jadi parah nanti..

akuamir said...

erk,, banyak bersabau yee,, :)
salam kenal klo free jemput singgah blog ku,, ;)

Awie Omar said...

NEXT TOP BLOGGER 1 AKAN BERMULA
12 TENGAH MALAM INI (12/01/2012)
NANTIKAN KEMUNCULANNYA

SEBELUM TU MEH LAYAN BACA NI
http://awieomar.blogspot.com/2011/01/10-filem-terbaik-arahan-allahyarham-tan.html

Awie Omar said...

PERINGATAN UNTUK PESERTA NEXT TOP BLOGGER 1
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-1.html

mas saari said...

melawat peserta next top blogger!
good luck ok..

SheyPull said...

Hye ASMARADANA>.. :P
memandai je kan name org taruk...heheh



Jom tgok kat sini kejap..ade name u la >>> Jangan tak caye ade awie jemput saye..