Saturday, 17 December 2011

♥ sPec!aL g!ft fRom h!m ♥



Assalamualaikum..


Hye ollzz…di kala owg bduyun2 nak g ko k ara pulak??
Ahah..dok mngadap lappy la..rest sekejap lpas mgadap math..
Ara excited sgt nak cite sal tuuutttt..ahahah..act smlm lagi ara nak kongsi cite ni..
P oleh krana situasi kesedihan x mngizinkan jdinya kena buat ari ni arr..
(x pe arr suma nye slh ara..huhuhu)
P/s penaja :TOLONG UBAH PERANGAI K..
K arr ara bukan nak cita sal tu senanya..semalam ada org bgi hadiah kat ara..
Hadiah???x tau arr..p adiah ni bkn dlm bentuk brg je ann..so ni pun tglg dlm adiah jgk arr..
Ok dia ni ara knal since ara solah mngh lgi..p umo dia muda lgi arr..
Yg paling penting ara suka nama dia n mata dia..(wink*)
Bcahaya kowt..klau korg nak tau ara ni suka bnda yg pelik2..
Sma gak arr..nma dia plik kit..x pnah ara dgr..
Slama2 knal bru 2 kali jmpa face 2 face…x leh jumpa salu..
Jatuh cinta kang payah..ahaaah..
Smpai skrg pun ara jatuh cinta an mata dia…sila jgn slh fhm ok..x elok.
Haa lupa nak ckp dia ni arr inspirasi ara..b4 knal dia x pnah pun minat kaler purple..
Lpaz tu..fhm2 la..skrg pun lam blik ara purple semuanya…lalalala..
Sgt bertentangan dgn kaler yg ara minat..ara minat red kaler..smpai sekrg masih setia..
Ara x lupa arr..memori2 spnjg knal an dia..indah sgt..
VAN HOUTEN..2nd tyme ara dpt coklet yg blainan jenama..
Salu mest owg bagi Cadbury an..ahaha..yg 1st  tu mesti arr my darl my hero yg bgi..
Siap ada kngn lgi tem dpt tu…ahahaha..
Berbalik kpd topik asal..smlm dia (bukan my darl my hero aww) bgi ara 1 vid..
Lagu arr..siap suruh hayati lgi..ahahah..klakar…ara pun nak kongsi gak an korg apa vid yg dia tu bgi…ehehe..
So sweet…p cdeyh gak arr…jiwang pulak…aiya..


mcm ni arr upa coklet yg dia bgi tuh..keh3..

 ni plak adiah yg ara dpt dri dia,..sweet kan..keh3..


ahahah..skrg dh tau kan ara dpt apa..ehehe..ko ade??
p korg jgn slh sngka pulak aww..ara tetap ada my darl my hero yg ara syg sgt..
dia ni someone special jerk..ara setia pda yg 1 aw..ehehe..
k arrr...ara out dulu...nak smbg blaja..
kesimpulan yg dpt kita ulas dri vid 2 : x smua owg yg kita cinta akn jdi milik kta.
x smua owg btuah dpt memiliki owg yg dicinta.so yg betuah tu jga la baik2 k..
bgi yg kurg brnasib baik tu..redha jak la k..x slh klau nk truskan cinta tuh..p engt2 la owg tu bkan kte yg pnya..

p/s : vid ni d post tiada niat utk tujukn kpda sesiapa..maaf klau ada yg terasa..
thankz kpd penaja yg hadiahkn lgu 2..akn ku ingat smpai bla2..(1212)



0 00 cuit2 ara: