Wednesday, 7 December 2011

:: pagi yg indah :::



Assalamualaikum…
Hye ollz..pgi..
Memandgkn klaz ara ari nih kol 2ptg.ara curi msa pgi ni nak poret2..
Poret??xde arr..mud pgi ni love AGNES MONICA..
Pgi2 yg indah ni dgr lgu dia mmg nice gler..
Ara mmg dri dulu agi minat an akak ni..
Pasal pa ara minat kat dia??
·        Cantek sgt
·        Love dancing
·        Pandai berlakon (marisa,ku telah jatuh cinta ,jelita,kawen muda, kawen masal…)
·        Lgu dia besh2..tip top arr.
·        Ara suka sgt imej dia..ehhe..
·        Dan sebagainya..ahaha.ilg idea art uh..
·        Pokok pangkalnya ara minat gler arr an akak ni even dia bkn lah seagama wif me..
K arr ara nak kongsi lagu  dia yg da latest(rasanya laa)..

Tajuk : RINDU
Artis : AGNES MONICA

video



selama aku mencari, selama aku menanti
bayang-bayangmu di batas senja
matahari membakar rinduku…
ku melayang terbang tinggi…

bersama mega-mega, menembus dinding waktu
ku terbaring dan pejamkan mata
dlm hati ku panggil namamu
semoga saja kau dengar dan merasakan

getaran di hatiku yang lama haus akan belaianmu
seperti saat dulu saat-saat pertama
kau dekap dan kau kecup bibir ini
dan kau bisikkan kata-kata
……aku cinta padamu

peluhku berjatuhan, menikmati sentuhan
perasaan yang teramat dalam
telah kau bawa segala yang ku punya
segala yg ku punya
rindu ini telah sekian lama terpendam

getaran di hatiku yang lama haus akan belaianmu
seperti saat dulu saat-saat pertama
kau dekap dan kau kecup bibir ini
dan kau bisikkan kata-kata yeah aku cinta
kepadamu ooh kepadamu ooh




okeyh guys…wanna take a bath..prepare 4 my BKAS1013 clazz..
x yahh nak bingung sgt..claz IT arr..eheh
daa..syg u ollzz..tq..




0 00 cuit2 ara: