Sunday, 25 December 2011

<------meh berpindah ke mface..wooww...



Assalamualaikum..
sekejap ada skjap xde..
itulah saya..ahaha..fhm2 la erk..org nak amik final exam ler..
ehe.tdi ara dok usha2 twitter org..
paz tu ttgk stu tweet yg nmpk mcm menarik minat ara ler..
ehehe..besh..
MFACE..
ara apa natang tuh???
ulalala..tu la laman sosial yg baru je dilancarkan 13 disember baru2 nih..
n yg pling special nyer mende ni org m'sia yg buat..
ahaha..spa lg klau bkn DATO AC MIZAL..
ehehe....bgi sesape yg x join lg meh arr tkan link ni..SINI..
ble lgi kte nak bjasa dgn ngara kte sndiri kn..
ye lah dri mngadap facebook jer yg ok kjap paz 2 x ok dh..
byk naa virus kn..ahaha..
x rugi pun sign up mface nih...ehehe..jom ara bgi tunjuk ckit rupe mface tuh..


HA tuu arr sample home dia..ehhe..
bru lgi aww

ni lak sample dia..mcm blog wooo..apuu..
siap ada bird2 lgi..mcm tweet plak..


k arr ara sje nak seru pda spa lgi yg x sign up tu sila2 lah k..ehehe..
cuba yg baru wey..
aha..k arr ara nak study..ehehe...
SALAM..


p/s : kpda yg dh buat tu jgn lupa add ara keyh..deliaRaYushe




THANK YOU FOR READING



4 00 cuit2 ara:

Mr. Awkward said...

wow....i just know about mface...thanx
http://deraslaknat.blogspot.com/

aracahayacinta said...

ye ke..neva mind..
paz ni dh leh sign up..
thankz singgh..

DAyah SAlleh said...

mcm best jk tukk?? hehehe.

aracahayacinta said...

bez2..jum polah..lak add kmk keyh..eheh..