Saturday, 3 December 2011

® DELIARA YUSHE ®





Nampak dok tjuk entri kat ats tu..hehe.J
Buruk x buruk ada ara kesah..
Simple name dat I just created by myself..
Pkir2 punya piker tetiba kluar idea tu plak..
Teringat pulak tym kat matrik dulu nma grai ushawan ara is DELICIOSA..ara amik arr 4 huruf kat depan tu and combine wif my smple nme..finally jdilah deliara..blakang tu ara pun x tau wujud dri mana..yg past yus tu smpena nma blakang ara n op coz my daddydaycare..
Jangan x tau nama acc fb baru ara dah jdi deliara yushe..
4 those who still don’t know can add my new acc fb ..
insyaAllah ara akan approve..
n buat kawan2 sowie la k kalau ada yg belum ter”add”..
K arr setakat ni ara nak cita pasal tu je lah erk…
Daa..tweet*..

Kalau ada insan2 yg bkesmpatan tu apa kata add fb ara d link ni ok.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003198164441&ref=tn_tnmn syg u ollz..

0 00 cuit2 ara: