Monday, 26 December 2011

CARA UNTUK ADD FRIEND DI MFACE ***

Assalamualaikum..
hye ollzz..tdi ada,skrg ada lgi..ahaha..
sje bru puas ati nih..dri tdi dok godek2 mface tuh..
bru dpat..kah3..
tu pasal budak baru lgi ann..
ahaha..nak bangga ckit ara dh pandai add owg ..
ehhe..
jom blaja dri ara..
ehehe..

Bismillahirahmanirahim..

  1. register / sign up HERE ..
  2. isilah butiran2 yg bkaitan..
  3. if nak tgk kte pnya pge click je kat pix kte o nma ..
  4. dh,.
  5. pastu nak kne add owg la kn,.,x bez arr klau xde kwn..
  6. mula2 type nama owg yg kte nak add dkat SEARCH FRIEND.
  7. pas 2 trik pix dia kluar n korg akn nmpak ni kn..

cntoh ble kte tarik pix tu..


K arr setakat tu je yg ara bleh tlg..ehehe..sowie if info salah..p ara buat mcm tu jdi jerk..
ehe..n klau korg ada info bru sal natang ni ctnggl komen kat cni erk..
eheh..
haa jgn lupa add ara pulak..deliaRaYushe...
SALAM..


THANK YOU FOR READING

2 00 cuit2 ara:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

G5 said...

g5 pun dh click2 iklan2 awak..nice..