Saturday, 3 December 2011

<< Pesanan ikhlas dari sang kekasih >>>


:: Hye ollz..
:: alohai rjin plak budak kecik ara ni nak update blog yeah..unsangkarable..
:: x tau tgn ni haa gatai sgt nak ketik2 ketuk2..dah mcm 1 adegan dlm cita KULIAH CINTA pulak ara asa..aha..
:: erm kali ni ara nak stoly moly pasai sang kekasih..
:: cuit2 sang kekasih tu sma ke dgn my darl my hero??
:: ntah la ara pun x tau..pix ats 2 apa mksdnya??
:: unknown..teeetttt..))
:: alaa stoly ni bkan la hot sgt..standard la suma owg pun yg tgh couple mest tgh alami bntg alah ni pnya..
:: byk gak arr pesanan2 ikhlas dri penaja ni..ehe..
:: pasai apa byk bebeno ewh..caring???? x tau arr only dat guys can answer..
:: ulamak jauh naa melalut..
:: ok lets start our main point..
:: ari tuh kan pakwe ara ckp “_ _ _ boh chat an laki lain k”Œ
:: ok2 paz 2 xde dh nak chat an laki lain..ahaa…punya tkt..
:: p yg ara terkilan sgt dia sndiri yg chat an mpuan lain..
:: korg asa kena x dgn nshat n plakuan dia sndiri??
:: bkan ara nak fitnah o buruk2an dia aw..cyez ara tgk dgn mata kepala..
:: ara mayb x kesah if dat girl yg mula dulu kan..p omg.. skitnye ati i..
:: mesra ke x pbualan diorg???haaa..
:: susah nak ckp..lain org lain pndgn..klau ara mmg trsa hti arr dgn dat situation..
:: sabo je lah..stiap kali tgk stiap kali 2 gak arr paksa diri yg lemah ni utk think +ve..

LLLLL

:: dulu ara pnah aw post pix ara an someone kat fb..
:: jgn kalut plak someone tu budak laki klaz ara lah plus senegeri wif me sedaerah n sebangsa..
:: langsung xda kaitan antara perasaan, jiwa, hati o blablabla…
:: bleh plak dia nak marah..
:: nsihat 2nd.”.len kali boh la post pix an laki len skit ati tangga”
:: ok fine ara dah delete pun pix tu..xde dah..kesah dulu kala..
:: lpaz dat kjadian ara x brani dah nak bgmbr an laki bdua..
:: ramai2 ok arr…klau ada pun xde arr nak post2..
:: sikalang apa mau cakap??bkn 1 @ 2..3 sekli dia sapu..
:: mana x hangin 1 bdn.. pix yg ke 3 tu sgt2 mykitkan ati..wk2 kjadian kte 2 x msez langsung..
:: yahh fine u are in ur xtvt x leh nak pgg pon..p bleh plak berfoya2 an mpuan len..
:: paling2 sakit ati bla tgk pix tu sgt perfect..bleh plak bgmbr..
:: ckp x pndai nak beraksi dpan cmera..ni apa pasai bleh plak.perrrrggghhhh…
:: malam yg paling mnyedihkan..dri paz dia men bol tu xde dia msez.
:: pas 2 ara msez arr tnya kat ne..dia blz ada xtvt.. then silent….
:: tungu tunggu tunggu tunggu n tunggu…
:: 12 stgh +8 min..ara dh skit ati sgt2..selamat tinggal sayang…

LLLLL






BERSAMBUNG..


4 00 cuit2 ara:

Anim Farahin Irwan said...

good luck in ur love sweetie ..Allah bless ;)

aracahayacinta said...

:::shhhh..kmk diam jak...
malash mok kae..biar jak..
pendam lam ati..ngek>>

Anim Farahin Irwan said...

pendam lam ati,,lamak2 berbisa syg oi...u'd better being straight or else one fine day u'll experience heart broken :)

aracahayacinta said...

i'm not dat strong one..