Tuesday, 20 December 2011

** BACKGROUND YG CHOMEI ♥♥



hye guyz..
ilham nak buat ni dtg ble dlm subjek ara skang ada gak arr blaja sal ni..
so d ksempatan ni ara nak tlg kengkawan ara la..
mmg ar ara x layak nak ajar..
ye lah blog sndiri pun x brape..
p atliz dpt tlg owg..ara dh puas ati..
 k arr ara nak ajak korg ikut step2 ni nak ltak background yg cantek,chomei n cute lam blog..
 ikut aww jgn x..

  1. Cari la background yg korg suka kat SINI ..klau nak yg len ada gak..SINI dan SINI..tu je yg ara tau.,.ehe..if korg da link lain share la an ara k..
  2. If done copy CSS CODE.
  3. dh settle cari nak kene ltak lam blog pulak ann..
  4. Log In - Dashboard - design/layout - page element - add a gadget - HTML/Javascript
  5. paste code yg korg copy tdi kat ruang html tuh k..
  6. siap > 
  7. p/s preview dulu b4 save k..if puas ati save arr..klau x jdi comment cni..t ara cuba tlg pe yg mampu..

k arr..tu jerk..syg u ollzzz..

0 00 cuit2 ara: