Saturday, 31 December 2011

31 DISEMBER 2011

gambar hanya hiasan semata2..ehe..
'

Assalamualaikun semua..
yahoo..hari ini alhamdulillah tuhan bagi ara nyawa lagi untuk bernafas di dunia yang sementara ini
THANK YOU ALLAH..
actually kalau tengok post title kali ini..tak ada yang menarik pun..cuma ara nak ada 1 tittle yang melibatkan tarikh..ehehe..
sudah lama rasanya ara tak coret cerita kat sini kan..
busy :(
nak menghadapi peperangan besar..seram..
ehe..mak ara cakap tak ada apa yang nak ditakutkan kalau kita dah bersedia untuk menghadapinya..
INSYALLAH semua akan berjalan dengan lancar..
mak pesan banyak kali kat ara ingat je selalu doa yang dia ajar tu..
bercakap pasal 31 disember 2011..maka berakhir la umur ara 19 tahun..kononnye la.
tu ikut logik nye..kalau ikut kelahiran sebenar ara baru je nak merasa umur 19..uwaarrrrggghh..
tak pe lah bagi peluang kat kawan dulu nak merasa umur kepala 2 di hadapan..
ngek..ada braannnn??
dah boleh kahwin ke umur macam tuh??boleh je tapi ara tak ada perasaan ke arah itu buat masa ini..
nak tamatkn ijazah sarjana muda ni dulu..
ada hati nak kahwin hidup pun masih di sara parents lagi..
ahaha..
k laa ara out dulu k..tak nak tulis panjang ,nanti touching bagai pulak...
susah..ahaha..

p/s : ara tengah homesick..cepat2 lah 15 jan..


0 00 cuit2 ara: