Tuesday, 12 March 2013

Ciptaan Tuhan tidak dapat dinafikan keindahannya



Hye besties.. 
ni post ara yang pertama kot untuk tahun ni.
maafkan ara sebab tak berkesempatan nak update dirimu wahai abg blog ksygn.

*****
Sukacitanya ara nak memaklumkan bahawasanya ara jejakkan kaki ke Pulau Langkawi lagi buat kali yang kedua..
hajat di hati memang nak ajak abg melancong ke sini sebab abg dah Final Sem..
lepas ni sudah tak ada orang yang nak ajak ara jalan..
Harapkan kawan mungkin mereka sendiri ada perancangan yang ara sendiri tak tahu kan.
Dear kawan, sem depan kalau pergi mana-mana jangan tak ajak k..
sobs.. sobs .. sobs..

haa.. mulalah tu sentap nak mampus.. ciss
tak nak ingat yang sedih-sedih laa.. ara nak kongsi pengalaman ara sepanjang di bumi helang tu yee.
nak cerita panjang-panjang mesti bosan kan.. so ara tunjuk gambar je lah erk..

Sepanjang Aktiviti (9 & 10 Mac 2013)

at Tasik Dayang Bunting


Just trying against sun

Beras Basah Island

Just somewhere *lupa*

Belakang saya Bukit Dayang Bunting

****
Just a photo

Hajat hati nak mandi tapi tak bawa baju pula

Selipar baru sempena nak pergi Pulau Dayang Bunting ni haa

Dataran Helang #EH



View belakang that i love


nah setakat tu je lah k yang ara mampu share.. yang lain-lain censored.. aha
btw semua pun nampak merah kan.. 
ahahaha

TQ kepada BF baru kesayangan saya sebab tanpamu gambar di atas tak akan nampak cantik macam tu.
Syukur juga kepada ILLAHI sebab diberi kesempatan menikmati keindahan alam ciptaan ni ..

Taken By : MR SAYANG  & MR NIKON J1

sekian dari sii cilik ara..
wassalam.

Thursday, 20 December 2012

JOM JOIN : Simple Giveaway - PINK ORANGE SHOPPE~

Hye selamat petang kawan-kawan..
dari tadi ara dok usha-usha contest.. macam best pula join kan,. 
lama dah tak aktifkan diri.. moga-moga ada luck kan.. hee..
1st sekali ara nak ajak readers join contest kawan kita ni IKA..
Mudah je semudah ABC.. aha..
tapi kena tempek banner ni tau.. kalau tak da ni tak sah tau.. (NOTED)


sebelum tu jangan lupa follow blog INI
dan page INI..

Selesai.. eh belum lagi laa.. kena tag kat kawan-juga..
jadi ara nak tag siapa erk.. kita tengok siapa yang kene.. hee..

1. IZZATI
2. NOR FAIZURA
3. UDA SUPERSOME

ok DONE..

kawan-kawan jangan lupa join k..
cepat sebelum tarikh luput :26 DISEMBER 2012..

ikhlas dari sii cilik ara.. goodluck semua..